Sleepless in Linköping.

Det blev en tur till Linköping I onsdags, Tvålen bjöd in mig till kårkrogen "Flamman". Det var Jazzkväll där. Det var nog en av de konstigaste sammling människor jag sett.
Jag menar, Snobbenmusik är INTE rockigt! Det är inget man står och dansar (gungar i otakt) till. Kändes som någon form av sekt, och jag som utomstående var den enda som inte insåg "storheten" i denna uppenbarelse.

Jag lyckades i vilket fall som hellst övertala Tvålen till att vi skulle byta krog. Det vart en hård färd, först slå sig fri från de lyriska sektmedlemmarna, sedan en promenad genom en mörk park och slutligen en mängd obskyra uttalanden från Tvålen.

Vi hamnade till slut på "Platens". Och det måste nog vara den absolut röjjigaste nattklubben i den fjärde storstadsregionen.  GRYM musik ( jag har hittat en ni genre, som jag älskar). bra utbud av sprit, och priset var mer än OK.

Det vart dock inte en så långvarig visstelse där. För Mat-hilda (även känd som alkisen) ville ta del av våra äventyr, så då vart det att byta krog till "Plaza". Där träffade man på NKIR-Sabina (världen är rätt bra liten :D) och Benne.
Jag rycke in som vakt i några minuter också. (Sammy, det är inte snällt att kalla gamla damer som precis blivit utskrivna från sjukhuse för fula!)

Det lustigaste som inträffade den här dagen/kvällen/natten är att jag var ruskigt nära på att gifta mig.
Hade visserligen varit rätt fränt, men jag kan ju se ligans reaktioner framför mig, och för att inte nämna min familjs! 




Jag, nyklippt!


 





Tvålen, däckad!

"Tror ni jag sätter allt jag kommer över eller?" *tystnad*

Usch vad dålig jag har blivit på att blogga. Men det finns ju förklaring till det med : Jag är lat.

Veckan som varit var finnemang. Mycket festande nu i helgen.
I fredags vart det lite av en pokerkväll. Det var riktigt roligt, Pk-nisse gick hem utan pegnar,cigg och hade även en skuld till Vincent. Otroligt underhållande :)

I lördags vart jag bjuden på fest hos mina blivande grannar. Tyvärr ville inte Vincent följa med, han kunde inte hitta en kjol som matchade hans blus. Drack öl (det blev falcon den här gången) och drack även en hel del Koskenkorva (med blåbärssmak) som jag fick utav Penis. Träffade på gamla vänner som man inte träffat på ett tag och fick även nya :) Hade ett väldigt trevlig trapphus-prat med Mat-hilda (förlåt med det var så roligt).
Något som värmde något enormt den kvällen var när jag fick höra att jag faktiskt hjälpt en person att må bättre, för en hel del år sen, utan att ens vara medveten om det. Tycker det är fränt hur man kan göra avtryck i människor liv utan att själv vara medveten om det. 

I söndags vart det fest här hos Vincent. Inte mycket att säga om det, förutom att det är sjukt hur snabbt man blir full om man börjar dricka när man fortfarande är bakis. Det vart en omgång med "Jag har aldrig" .
 Knivarn hittade på regeln att om man var den enda som drack var tvungen att förklara var,när,hur och med vem man gjort det med. För det var ju inte lite obekvämt :P


image23

Jo jag är med på kortet, bakom Posh.




Jag är faktiskt glad för din skull, att det blev ni.
Hoppas han tar bättre hand om dig än vad jag gjorde, men det lär ju inte bli så svårt ;)

Din Tidning!

Herregud, jag har tydligen spenderat massor av pengar! =O
Måste vara räkningarna och maten. Ja jag erkänner, jag köper mat ibland, för att "lyxa" till det lite så där.  Fy mig som inte tänker på de stackars barnen i -valfritt U-land-.  



Tillbaka till sandlådan :)


Jag är full nog för laser.

Lyckad helg det vart :)
Har firat min underbara systerdotter Isabelle som fyller 6år idag :) Hon fick ett "myror i brallan" spel (med 350 naturfrågor OCH gissa bajset) Och det var uppskattat, är nämligen hennes bästa morbror (och enda, men det hör inte hit)

Igår kväll så vart det Laserdome och drickande. Vi hyrde den tillhörande festlokalen som finns där, så vi kunde dricka mellan laser skjutandet! De var riktigt skoj, speciellt att bröderna Sjöstrand hakade på (även om de inte drack något).

Veckan som kommer ser även den ut att blir riktigt lyckad, förhoppningsvis blir det en ny mobil nu i veckan, möjligen en stockholms resa på fredag. Jag utelämnar vissa händelser, både från förra veckan och den kommande, mest för att vissa personer förmodligen skulle bli lika glada som en skrynklig tantgubbe med rullator i ICAkön när denne får reda på att kupongerna på fem kronors rabatt på saltgurka är en dag för gammal.
 



Det känns som om jag tittar ut genom ett fönster, och det jag ser är händelser som lika gärna skulle kunna vara för 3år sen. Hur du, som ville blicka framåt, kan vara så blind och bakåtsträvande gör dig än mer skrattretande.



image22
Min nya mobil :D


 


Barn skriver till gud...

image21
Gud ger svar på tal?




Baby, It's a fact.

Ibland kan jag få känslan av att jag är synsk, när saker inträffar som jag  förutsett månader i förväg. Men sen när man tänker till så inser man att det bara är så att många personer i sin omgivinig är enormt enkelspåriga.




Min kropp har inte mått så bra de senaste två veckorna, men jag antar att det är all stress och oro som har satt sina spår. Men min kropp är känd för att ladda om rätt snabbt igen så jag börjar redan få nya kafter.

En annan stor anledning till att min kropp har sagt ifrån måste jag nog gissa på är att den senaste tiden har präglats av en massa bakslag för mig, min familj och mina vänner.
Men det är svårt att fortsätta vara helt deppig när man har så många fina personer som lyser upp ens vardag och en massa roliga saker som kommer avlösa varandra de närmaste varandra.

Det har även hänt en hel del i min umgängeskrets förövrigt, en nära vän till mig räknas numer till "f.d nära vän".
En annan vän har vad det verkar som gett sig fan på att bli osams med så många som möjligt den senaste tiden, så det känns lite som en tidsfråga innan det blir en konfrontation där.

Vill även nämna en kille som inte var en nära vän men en väldigt snäll och öppenhjärtad person. Han var en person som verkligen inte förtjänade det öde som blev tilldelat honom.
Daniel Langeville inte ens fyllda 20, gick bort den 23 Februari. Livet är orättvist, vi fortsätter leva med dig i minnet. 

RSS 2.0